Welkom

De naam is...

Knipsels

Bronnen

Info

Anders

  
 
              info
            verwante(n) sites
             contact
           

 aanmelden

           

Nieuwsbrief

           

overzicht

           

Index op achternaam

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K

Koster  Kr  L  M  N  O  P

Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z

 

           

zoeken binnen de site

Google
WWW Josca.nl

 

           

gastenboek

 

 

 

 Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.

 

 

 

 

Informatiepagina

 
     
Deze site is eind augustus 2008 online gekomen en wordt regelmatig aangevuld en aangepast, naargelang er nieuwe gegevens bijkomen. Grote (of om andere reden opmerkelijke) aanvullingen of aanpassingen zijn op de Welkom-pagina te vinden onder Nieuw.

Op deze pagina staan links die kunnen helpen met zoeken binnen de site en links die verwijzen naar gerelateerde sites.

 

Index op achternaam. Hoewel er ook een goed werkend zoekvenster is, kan deze index ook behulpzaam zijn. Van sommige (Koster)namen staat alleen een voorletter genoemd, dit in verband met de privacy. Deze personen komen dan alleen in de Genealogie Koster voor, aangeduid met een K achter de naam. Een G geeft aan dat iemand k in de Genealogie voorkomt, naast de aanwezigheid in de Parenteel.

 
Verwante(n) sites. Hier staan links naar sites waar ik namen tegenkwam die ook in de stamboom van de Koster's staan. Vaak alleen genoemd als bijvoorbeeld schoonouders. Voor wie verder wil zoeken.
 
Bronnen is een op zich staande rubriek, daar zijn links te vinden naar archieven en naar sites met allerlei achtergrondinformatie. Bronnen van veel gegevens die hier op de site te vinden zijn dus.

Op de pagina's (gezinsbladen) zelf staan vooralsnog geen bronvermeldingen vermeld. Deze kunnen wel altijd bij mij worden opgevraagd door middel van het contactformulier.

 
Contact, deze link leidt naar het contactformulier voor diverse vragen en opmerkingen.

Aanmelden. Op dezelfde pagina kan men zich met hetzelfde formulier aanmelden voor het besloten gedeelte, lees daartoe eerst de uitleg. (Aanmeldingen zonder ingevuld formulier kunnen in verband met de privacy niet in behandeling worden genomen) Eenmaal aangemeld en toegelaten, kunt u altijd op de Welkom-pagina inloggen.

 
Nieuwsbrief, deze verschijnt circa eens in de zes weken. Daarmee kunt u op de hoogte gehouden worden over nieuwe ontwikkelingen op deze site en de stamboom (zoals het boek in voorbereiding). U zich hier aanmelden en nadere informatie vinden.

Weblog hierin beschrijf ik het onderzoek naar de stamboom van de familie Koster, allerlei wetenswaardigheden die ik daarbij tegenkwam en een beetje over mijn achtergronden. Een soort van online column.

 

Overzicht,    en                                                 ZoekTips voor verwanten.

 • Er is een zoekvenster van Atomz om binnen de site (op het open gedeelte) te zoeken. Deze werkt uitstekend.
 • Mocht je nu niet zo gauw weten waar te beginnen en/of je directe verwanten snel terug willen vinden, dan kun je het beste beginnen met het Overzicht, daar zoek je je bekende (over- of groot) vader of moeder op binnen een tak.
 • De 'hoofdpersonen' binnen de takken in het Parenteel hebben de aanduiding (1), (2) of (3). De generaties daarboven een (K).
 • De takken: Vanaf stamvader Claes is er steeds 1 stamhouder geboren die 1 stamhouder voortbracht: tot aan Sybe Lourens Koster, zijn twee zonen : Lourens Sybes Koster zorgde voor tak 1 en tak 2 (uit twee huwelijken), en Klaas Sybes Koster voor tak 3.

 • Een globale indicatie in welke tak je jezelf en meest naaste familieleden kunt terugvinden :
  • in tak (1) komen de namen Lourens, Sybe en Willem veel voor.
  • In tak (2) komen de namen Sjoerd en Anne veel voor.
  • In tak (3) komen de namen Klaas en Siebe veel voor.
 • De takken in het Overzicht zijn door aanklikken te openen, door personen aan te klikken kom je op hun pagina in de Genealogie en/of Parenteel terecht.
 • Je kunt ook in de Index naar personen zoeken.
 • Het besloten gedeelte, met de meer recente gegevens en een zich uitbreidend fotoalbum,  is dus alleen toegankelijk voor de nakomelingen Koster. Zie hier hoe aanmelden in zijn werk gaat. Kost een paar handelingen en is verder uiteraard gratis.