Welkom

De naam is...

Knipsels

Bronnen

Info

Anders

 
n.b.
  • De kwartierstaat blijft ook opgenomen binnen de parenteel. (op die gegevens heb ik meer invloed, ze zijn eenvoudiger te actualiseren, en kan ik dus iets meer voor instaan)
  • Net als in de parenteel zijn alle personen van het open gedeelte in deze kwartierstaat te vinden. Inclusief op deze pagina genoemde beperkingen.
  • Deze kwartierstaat wordt eens in de paar maanden ververst. (laatst d.d. 15 maart 2009) Om technische redenen is de volgende verversing gepland begin 2010.
 
  • Onderstaande zoekopties gelden voor het open deel van de site (dus niet voor het besloten deel of de losse kwartierstaat)

zoeken binnen de site


 

 Index op achternaam

A B C D E F G H I J K Koster Kra L M N O P Q R S Sef T U V W X Y Z

 

 


Klik op het boompje
Kwartierstaat Koster

Wanneer u geen boompje ziet, dan kunt u hier java downloaden.

 

Het kan even duren voor het boompje verschijnt, het duurt nog even langer voor het boompje aanklikbaar is. Waarschijnlijk ziet u links onderaan uw scherm hoever het programma is met downloaden.

Dit programma heb ik op internet gevonden, het heeft voor- en nadelen, zoals ieder programma. Op de layout heb ik geen invloed, inhoudelijk hoop ik dat alles is overgekomen zoals de bedoeling was. Het programma heeft een eigen handleiding, dat vindt u er rechts bovenaan onder een ?

Bij opening is mijn grootvader (Pieter Koster) de beginpersoon, dit kan ieder naar eigen idee aanpassen. Zie de handleiding.

Alleen de personen uit het open gedeelte van de site zijn er in terug te vinden. Leuke toevoeging aan het geheel. Denk ik.