Welkom

De naam is...

Knipsels

Bronnen

Info

Anders

  
 
       De naam is...
       genealogie Koster
     

overzicht

     

  parenteel

Claes (15??-15??)

Sybe Lourens Koster (1763-1805)

     
     
     

Dirck Jansz

     

 Index op achternaam

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K

Koster  Kr  L  M  N  O  P

Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z

 

     

zoeken binnen de site

Google
WWW Josca.nl
 

 

 

 Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.

 

 

Parenteel

 
     
In een parenteel staan alle nakomelingen vermeld.

In de mannelijke lijn is dat hier geheel doorgevoerd, in de vrouwelijke lijn zoveel mogelijk en voornamelijk tot de eerste helft van de twintigste eeuw. Daar zijn dus nogal wat andere achternamen terug te vinden dan Koster.

 

Of inderdaad Ólle nakomelingen staan vermeld is natuurlijk maar de vraag. Zoveel als tot nu terug konden worden gevonden klopt beter.

In ieder geval komen er nog aanvullingen op de persoonsgegevens. De archieven en de daar aanwezige stukken worden steeds toegankelijker. En ook online valt er steeds meer te zoeken en te vinden.

 
Nog meer dan voor de andere rubrieken, geldt  voor de parenteel dat op het openbare gedeelte de meest recente gegevens zeer summier of niet worden weergegeven.
 
Wel staat er meer informatie over de volledig vermelde personen; zoals in de stukken teruggevonden. Bijvoorbeeld andere schrijfwijzes van namen, de beroepen, plaatsen, en andere details.
 
Er is een index op achternaam. Ook staan in het menu aan de linkerkant de links naar de eerst bekende voorouder Claes en naar het begin van de drie takken, in de persoon van Sybe Lourens Koster.
 
Een Kwartierstaat (alle voorouders in mannelijke en vrouwelijke lijn) is binnen de parenteel opgenomen. In de derde tak vanaf Pieter Koster en Maartje Bakker, voor alle takken vanaf Sybe Lourens Koster en Tjietske Bartels Boekhout.

Er is nu een interactieve kwartierstaat, niet zelf gemaakt en mogelijk inhoudelijk minder zorgvuldig. Ook blijft de kwartierstaat opgenomen binnen de parenteel. (op die gegevens heb ik meer invloed, ze zijn eenvoudiger te actualiseren, en daar kan ik dus iets meer voor instaan)