Welkom

De naam is...

Knipsels

Bronnen

Info

Anders

  
 
              info
            verwante(n) sites
             contact
           

 aanmelden

           

Nieuwsbrief

           

overzicht

           

Index op achternaam

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K

Koster  Kr  L  M  N  O  P

Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z

 

           

zoeken binnen de site

Google
WWW Josca.nl

 

           

gastenboek

 

 

 

 Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.

 

 

 

Verwante(n) sites

Met een aantal collega-stamboomonderzoekers heb ik contact gezocht of gekregen toen bleek dat er overlappingen zijn te vinden in de familiegeschiedenissen. Ook zij zijn, verre of aangetrouwde, familie. Met sommigen heb ik regelmatig contact en samen proberen we soms wat knopen die we tegen komen te ontwarren of doodlopende sporen nieuw leven in te blazen. En natuurlijk wisselen we aanvullende gegevens uit.

De links naar hun sites en die van anderen staan hieronder (allen met toestemming geplaatst), met waar mogelijk een interne link naar de betreffende personen op deze site.

In de toekomst wordt deze lijst nog aangevuld, wie nog ontbreekt kan hier contact opnemen.

 
     

Tak 1

Veel meer over de familie Hokke is op deze site te vinden.

 

 

Tak 2

 

 

Tak 3

De naam Raske komt in de derde tak drie keer voor, bij drie huwelijken. De vader van de twee zussen en een broer die daarbij genoemd worden is Pieter Stoffers Raske. Op deze site staat meer informatie over de familie Raske.

 

Met bovenstaande heeft de naam van Tol ook te doen. Doordat Johannes van Tol, zoon van Iefke Koster, één van bovengenoemde dochters trouwde. Hier is meer te vinden over de families van Tol.

 

 

 

Overige, nakomelingen van Koster's die geboren zijn voor 1800

Maatje Kornelis Koster (dochter van Krelis Lourens) was getrouwd met Jan Hessels Weidema. Dit is de site van de familie Weidema.

 

Dieuwke Troelstra is een afstammeling van Dirk Lourens Koster, zij trouwde met Antonius Henricus van der Stok. Dit is de site van de familie van der Stok

 

Reinskje Landmeter is ook een afstammeling van Dirk Lourens Koster, zij trouwde met Hylke de Koe. Op deze site meer over familie de Koe en ook op deze site.

 

Nakomelingen van Lijsbeth Clases Koster heten onder andere de Boer en Brouwer, zoals Hendrika Johannes Brouwer. De stamboom van deze familie de Boer is op deze site te vinden.